Profsgroep

Elektrotechniek

Bij Acutec worden we heel enthousiast als er weer een Elektrotechnisch project effectief uitgevoerd kan worden. De renovatie aan de energievoorziening is op tijd afgerond, de technische installatie voor de nieuwe (spoor-) tunnel is succesvol opgeleverd of het onderhoud aan de bovenleiding gebeurt efficiënt. Door de juiste Elektrotechnische ingenieur of specialist medewerker in te zetten, zijn de projecten een succes.

 

Detacheringsbureau in de Elektrotechniek

Joris Samson - Elektrotechniek bij Acutec

Bel me op 06 - 53 16 93 18   -   lees het artikel Succes maken en behalen doe je samen >>
We kennen de specialisatie van de Elektrotechniek goed. Dit is belangrijk omdat daar in de regel zeer specifieke functies zijn en er dus behoefte is aan medewerkers met specifieke capaciteiten en ervaring. Een goed uitgewerkt profiel is dan niet voldoende. Je moet tussen de regels door kunnen lezen om te begrijpen wat een opdrachtgever zoekt. Alleen zó weten we onze opdrachtgevers de juiste engineers / specialisten te leveren.

Niet minder belangrijk is dat we de vakspecialist binnen Elektrotechniek een juiste plek willen bieden. Doordat we zijn branche en functie  kennen, begrijpen we zijn wensen beter.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens naar onze Elektrotechniek Vacatures

Meer informatie over Detachering in Elektrotechniek
 

 

Een aantal van onze opdrachtgevers in de Elektrotechniek

 

 

Ontwikkelingen in de Elektrotechniek

Ontwikkelingen in de elektrotechniek

Binnen de Elektrotechniek zijn we voor opdrachten en werkgelegenheid in veel gevallen afhankelijk van de ontwikkelingen in de industrie, de bouw sector en van overheids- en nuts-investeringen.

Het gaat economisch alweer een jaar beter en dat merken we ook in de techniek. Hier is in 2016 een groei van 4% gerealiseerd. De overheidsuitgaven op het gebied van vastgoed en wegennet blijven achter t.o.v. voorgaande jaren. Maar de investeringen in openbaar vervoer en met name de vraag naar wijkinfrastructuur, zorgen voor meer werkgelegenheid voor met name Elektrotechnisch personeel en Ondergrondse Infra.

De projecten binnen de Elektrotechniek nemen hierdoor toe. Aan het begin van de economische neergang zagen we veel goed geschoolde ervaren krachten de sector verlaten. De verwachting was toen al dat dit in de nabije toekomst voor problemen zou zorgen. Zéker omdat de aanwas vanuit het onderwijs steeds verder terugloopt. En het wordt inderdaad steeds lastiger om goed geschoolde medewerkers te vinden. De vacature druk neemt hierdoor toe.

Nu kunnen we als detacheringsbureau in de Elektrotechniek deze uitdaging nog goed aan. Dit door ons netwerk én door onze kunde op het gebied van recruiten en werving & selectie.

 

Projectmanagement in de Elektrotechniek

Bij ondernemingen in de Electrotechniek wordt veel gewerkt op basis van projecten / projectmanagement. Niet vreemd, want zéker bij nieuwbouwprojecten of ontwikkeling vragen de werkzaamheden hierom. Buiten deze primaire processen is een traditionele lijnorganisatie echter nog wel gebruikelijk. Veel wordt er feitelijk gewerkt met projecten binnen een lijnorganisatie. Maar wat gebeurt er als de gehele organisatie overgaat op projectmanagement door Projectbeheersing?

 

 

 

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde