Profsgroep

Netbeheer & Civiele Techniek

Acutec is hét detacheringsbureau in Netbeheer en Civiele techniek. Met medewerkers diep verankerd in de sector en met passie voor het detacheringsvak weten we iedere keer weer de juiste match te maken. Tevreden kandidaten en tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Duurzame samenwerking in Netbeheer en Civiel

Bram van Rossum - Ondergrondse Infra & Civiel bij Acutec

Bel me op: 06 - 50 22 56 73   -   lees het artikel Van directeur naar gezel ... dat geeft energie!
Wij gaan voor duurzame samenwerkingen. Met onze opdrachtgevers én met onze medewerkers. Als iedereen blij wordt van de samenwerking, nu en morgen, dan hebben we het goed gedaan. Dit is de voedingsbodem voor een blijvend goede samenwerking in de detachering.
We hebben graag een positieve dialoog en halen energie uit een goede relatie. Daarom staan deze zaken bij ons voorop. Als we goede relaties weten te onderhouden, dan gaat het met ons vanzelf ook goed, is onze visie.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze Netbeheer & Civiel Vacatures

Meer informatie over detachering in O.I. en Civiel

 

Opdrachtgevers in Netbeheer en Civiele Techniek

 

 

Uitgaven in Grond- Weg en Waterbouw nemen weer toe

hogere uitgaven infra an civiel

Ondergrondse Infra en Civiele techniek (met name Grond- Weg en Waterbouw) hadden te maken met de vermindering van investeringen vanuit de overheid. De overheidsuitgaven daalde van 3,4 miljard in 2010 naar 2 miljard in 2016 voor aanbestedingen in de wegenbouw. Het keerpunt lijkt bereikt. De komende vier jaar wordt er ruim 20 miljard uitgegeven aan Grond- Weg- en Waterbouw.

De totale bouwsector kent een groei van 4%. OI en Civiele techniek loopt hierop achter. De verhoging van de overheidsuitgaven brengen hier echter verandering in. Daarbij komt dat een groei van het aantal woningen zorgt voor de vraag naar de aanleg van wegennetten in de wijken. Ook nutsbedrijven zorgen voor de nodige investeringen als gevolg van het toenemende aantal woningen.

Detacheerders bemerken toenemende vraag aan geschikte medewerkers in Civiele Techniek

Als detacheringsbureau in de Ondergrondse Infra en Civiele techniek merken we nu al de toenemende vraag naar goed gekwalificeerd personeel. Werkvoorbereiders, projectmedewerkers, monteurs, engineers en uitvoerders met de juiste kwalificaties zijn lastiger te vinden.

Door een intensieve recruitment naar de geschikte kandidaat lukt het ons echter iedere keer weer de juiste kandidaat te vinden. Daar zijn we trots op!

Projectmanagement in Ondergrondse Infra en Civiele Techniek

In de O.I. en C.T. wordt op het gebied van ontwikkeling en nieuwbouw al lang gewerkt met projectmanagement. Dit is voor de sector dan ook al lang een vertrouwd begrip.
Voor onderhoud en binnen secundaire processen (inkoop, financiën etc.) is projectmanagement (-ondersteuning) echter nog niet overal toegepast. Hier is dan ook nog winst te behalen. Lees meer over Projectbeheersing.

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde