Profsgroep

Acutec

Als detacheringsbureau werken we met passie mee aan technische projecten. Door met veel energie én aandacht kandidaten te selecteren, brengen we goede en langdurige matches tot stand. Voor de engineer of ingenieur betekent dit een mooie nieuwe uitdaging. Onze opdrachtgever kan het project sneller en effectiever afronden.

We zijn met onze detachering (projectdetachering en deta-vast) actief in:

Elektrotechniek  |  Werktuigbouwkunde  |   Netbeheer & Civiel

 

Engineers en ingenieurs

Door onze specialisatie en succesratio zijn we hét technisch detacheringsbureau in Nederland. Met veel toewijding begeleiden we engineers en ingenieurs in hun loopbaan. We doen dit door de behoeften die zij hebben binnen hun ambitie, in te blijven vullen. De ideale match van vandaag is namelijk niet altijd over drie of vijf jaar nog steeds de ideale match.

Door de focus die we leggen op het belang van de kandidaat, ontvang je als werkgever goed gemotiveerde kandidaten met de juiste match. En dat werkt!

Meer over technische detachering


Wie is Acutec

Acutec is in 2010 opgericht door Coen Raaphorst. Ruim 20 jaar geleden rondde hij zijn HTS af en startte hij in de technische detachering. Na een aantal managementfuncties heeft hij een detacheringsbedrijf opgezet en met succes laten groeien. De affiniteit met techniek en de passie om professionals te bemiddelen, combineert hij nu in zijn rol als oprichter/ directeur van Acutec.

Met beide benen stevig op de grond voert hij iedere dag dezelfde acties uit als zijn medewerkers. Het contact met opdrachtgevers én met kandidaten geeft hem energie. De juiste match vinden en twee partijen die na bemiddeling zeer tevreden zijn. Dát is wat hem drijft en wat energie geeft. Deze mindset is er bij alle medewerkers.

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Wij bezorgen iedere engineer en ingenieur in Nederland de ideale loopbaan, zodat zij of hij zich als mens optimaal ontwikkelt. Door de juiste match te realiseren tussen vacature en kandidaat is het succes van de werkgever groter en verbetert de continuïteit van de bedrijfsvoering.

We zoeken naar de ideale match qua kennis, kunde en karakter tussen jou, de vacature en de kandidaat. Door onze intrinsieke wens de kandidaat een ideale loopbaanbegeleiding te bieden, ontvang jij de beste cv’s en een nieuwe medewerker met een langdurige match.

Werken bij Acutec

Bij Acutec werken mensen die jong en flexibel van geest zijn. Mensen die in de eerste plaats mens zijn. Nieuwsgierig, gedreven en positief de wereld in kijken. Blijven ontdekken en leren. Samen met klanten langdurige relaties aangaan. Een stapje extra zetten. Weten dat het verschil in de laatste 10 procent wordt gemaakt.

Acutec doet er alles aan een goede plek voor professionals te creëren. En dit uit zich al in de basis. Een fijne en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om te leren, kansen te creëren en te presteren. Met enthousiaste en gedreven collega’s en aansprekende klanten met mooie opdrachten. Klanten die ons waarderen omdat we het verschil maken met eigentijdse oplossingen en mensen.

We zijn non-stop opzoek naar mensen die verder willen in hun loopbaan. Voor onze opdrachtgevers zoeken we engineers en ingenieurs die ervaring hebben binnen de elektrotechniek of de werktuigbouwkunde.

Laat Acutec je ondersteunen in jouw loopbaanontwikkeling en schrijf je in als kandidaat. Wij matchen je op je kennis, kunde en karakter. Zo ben je verzekerd van een functie en van een werkgever waar jij je prettig voelt en waar je het beste uit jezelf kunt halen.

VIJF COLLEGA'S UITGELICHT

Karen Heere - financieel operationeel consultant

“Directe communicatie, er niet omheen draaien, een beetje rauwe humor. Dat past bij me en dat vind ik hier."

Lees verder: Sociaal, hard werken en energie; ik vind het bij Acutec

Joris Samson - salesmanager

“Ik krijg energie van wat ik doe. Als mijn klant en medewerker oprecht blij zijn met de keuze die ze gemaakt hebben, word ik blij. Daar doe ik het uiteindelijk voor!"

Lees verder: Succes maken en behalen doe je samen

 

Michel van de Ven - via Acutec projectmanager bij STG

"Ik heb het idee dat ik nog steeds aan mijn talenten werk. Dat geeft energie!.”

Lees verder: Werken aan je eigen ontwikkeling door hard te werken

 

Bas Wolff - via Acutec als projectleider bij RET

"Continu schakelen tussen alle disciplines en meedenken met collega’s uit andere projectteams. Ik geniet van de complexiteit en de dynamiek!”

Lees verder  >> Als projectleider bij RET genieten van comlexiteit

 

 

Onderdeel van Profsgroep

Acutec is als zelfstandige onderneming onderdeel van Profsgroep. De bedrijven die samen Profsgroep vormen, ondersteunen mensen in hun loopbaanontwikkeling. Dit doen ze door kandidaten te matchen met geschikte vacatures (via werving & selectie en detachering) en door hun lerend vermogen te ontwikkelen.

Naast Acutec zijn de volgende bedrijven onderdeel van Profsgroep: HRM-profs, Puursales, Interface Search

 


 

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde