Profsgroep

Wat doet Acutec

Wij brengen matches tot stand tussen technische vacatures binnen werktuigbouwkunde en elektrotechniek en engineers of ingenieurs. We doen dit voor tijdelijke vacatures via detachering of voor langere periode via onze deta-vast constructie.

Dus, ben jij opzoek naar gekwalificeerde technische medewerkers? Dan weten wij deze voor je te vinden en brengen wij de samenwerking tot stand!

Engineers en ingenieurs

Door onze specialisatie en succesratio zijn we hét technisch detacheringsbureau in Nederland. Met veel toewijding begeleiden we engineers en ingenieurs in hun loopbaan. We doen dit door de behoeften die zij hebben binnen hun ambitie, in te blijven vullen. De ideale match van vandaag is namelijk niet altijd over drie of vijf jaar nog steeds de ideale match.

Door de focus die we leggen op het belang van de kandidaat, ontvang je als werkgever goed gemotiveerde kandidaten met de juiste match. En dat werkt!

Graag hoor ik wat jullie voor mij kunnen betekenen. Bel me!

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde