Profsgroep

VCU en NEN4400

Kwaliteit en veiligheid vinden we belangrijk. Daarom hebben we de certificering voor NEN4400 en VCU behaald. Hiermee zijn we ervan verzekerd dat de kwaliteit van onze dienstverlening aan belangrijke eisen voldoet. En dat we de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers optimaal geborgd hebben.

VCU

Acutec hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers. Daarom hebben we Veiligheids Certificaat Uitzend- en Detacheringswezen (VCU). Dit betekent dat we volgens bepaalde procedures de veiligheid voor de Acutec medewerkers in kaart brengen met daarbij een risico inventarisatie.

Het gaat om werkzaamheden in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken, werkplaatsen en bij installaties. De personeelsdossiers van onze medewerkers voldoen aan de VCU richtlijnen.

 

Naar het VCU register

 

Nen 4400

Acutec heeft een NEN 4400-1 certificering. NEN 4400-1 maakt het inlenen van arbeid en uitbesteden, (onder)aannemen van werk gemakkelijker en fraudebestendiger. Zo voldoet onze personeels-, loon- en financiële administratie aan de gestelde eisen. De uitzend- en detacheringsbranche heeft samen met het bedrijfsleven het eisenpakket opgesteld.

 

 

 

Naar register NEN-4400

 

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde