Profsgroep

Werktuigbouw Vacatures

Het gaat weer goed in de bouw sector en dan volgt Werktuigbouw al snel. Sinds 2015 trekt het volume en daarmee de omzet en werkgelegenheid sterk aan. De omzet stijgt in 2021 van €58 miljard naar €71 miljard (is de verwachting). Kans dus voor jou om de ideale nieuwe baan te vinden waarin jij jezelf kunt ontwikkelen! Wil je eens met me praten om te horen wat jouw mogelijkheden zijn? Bel me op 06 - 29 36 94 52

 

Bekijk allle vacatures


Meer vacatures in de werktuigbouw

Als omzet stijgt in de bouw en Werktuigbouw, dan stijgt ook het aantal arbeidsplaatsen en daarmee het aantal vacatures.

Nu is dit niet de enige uitdaging. De technieken wisselen elkaar steeds sneller af. Als werktuigbouwkundig ingenieur zal je hierin mee moeten bewegen. Ontwikkelingen en specialismen maken het invullen van vacatures complexer.  De druk om vacatures gevuld te krijgen is daarom hoger dan deze ooit was.

Solliciteer in de werktuigbouw

Dat is mooi als jij op vacatures binnen de Werktuigbouw wilt reageren. Je hebt immers meer keuze in functies en werkgevers. Dit is dan ook meteen jouw uitdaging. Aan welke keuze doe je goed?

Uitdagingen bij vacatures in de werktuigbouw

Waar let je op als je solliciteert binnen de Werktuigbouw? Welke functie past bij je? Bij welke werkgever en binnen welke projecten voel jij je thuis?

We zijn een detacheringsbureau binnen de Werktuigbouw. We ondersteunen al jaren engineers en ingenieurs in het vinden van een nieuwe functie. We kijken naar jouw kwaliteiten en je kennis. Wie bén je en welke capaciteiten breng je mee?

Door jou en je wensen goed te kennen, kunnen we je ondersteunen in het vinden van je volgende nieuwe uitdaging!

Als detacheringsbureau in de bouw brengen we je naar jouw nieuwe baan!

Heb je gewerkt of ambieer je werk binnen de Werktuigbouw? Reageer dan op één van onze vacatures.

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde