Profsgroep

Bouw Vacatures

Het gaat weer goed in de bouw sector. Sinds 2015 trekt het volume en daarmee de omzet en werkgelegenheid sterk aan. De omzet nam toe met 7% en de verwachting is dat deze tot 2021 stijgt van €58 miljard in 2015 naar €71 miljard.

Bekijke alle vacatures


Meer vacatures in de bouw

Het aantal arbeidsplaatsen neemt de komende jaren sterk toe. Over 4 jaar zitten we weer op het aantal arbeidsplaatsen van vóór de crises. Dit houdt in dat er de komende jaren 70.000 nieuwe vacatures zijn. Dit náást de vacatures voor wisseling van banen en werknemers die met pensioen gaan.

Een extra uitdaging is de aanwas vanuit het onderwijs. Er is minder belangstelling in bouw gerelateerde opleidingen. De overheid lijkt hierin ook nog geen wezenlijk kentering te bewerkstelligen.  De druk om vacatures gevuld te krijgen zal daarom ook exponentieel toenemen.

Solliciteer in de bouw

Dat is mooi als je in de bouw wilt werken. Het houdt in dat je meer keuze hebt in het type werk dat je gaat doen én bij welke werkgever. Dit is tegelijk ook de uitdaging: meer keuze en dus ook meer kans de verkeerde keuze te maken.

Uitdagingen bij vacatures in de bouw

Want waar let je op als je solliciteert in de bouw? Welke functie past bij je? Zijn jouw wensen reëel? Bij welke werkgever en binnen welk type projecten voel jij je thuis?

En dan blijft er de uitdaging van het solliciteren zelf. Als detacheringsbureau in de bouw helpen we je hier graag bij. We kijken naar jouw kwaliteiten, je kennis en kunde. We gaan hierin verder dan alleen je werkervaring en opleidingen te bekijken. We kijken ook naar wie bén je en welke capaciteiten breng je mee.

Zo weten we je goed te ondersteunen in het vinden van je volgende ideale uitdaging!

Als detacheringsbureau in de bouw brengen we je naar jouw nieuwe baan!

Heb je gewerkt of ambieer je werk in de bouw als werkvoorbereider, projectleider of ingenieur? Neem dan contact met ons op.
We helpen je namelijk met veel plezier en energie verder naar jouw perfecte baan.

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde