Profsgroep

Netbeheer en Civiel Vacatures

Het gaat weer goed in de bouw sector. Sinds 2015 trekt het volume en daarmee de omzet en werkgelegenheid sterk aan. Met name de vraag naar nieuwe wijkinfra stuwt de omzet op.

Bekijk alle vacatures


Vacatures Netbeheer en Civiele Techniek

De komende jaren neemt het aantal arbeidsplaatsen toe. Deze toename komt gelijk met de jaren waarin veel werknemers pensioneren. De vergrijzing werkt hier het vacature aanbod in de hand.
De druk om vacatures gevuld te krijgen zal daarom ook toenemen.

Solliciteer in Netbeheer en Civiele Techniek

Heb jij ervaring in Netbeheer of Civiele Techniek? Dan heb je zeker een streepje voor. Maar ook als je een functie binnen Netbeheer en Civiel ambieert en je hebt affiniteit met techniek, nodigen we je uit te solliciteren.

Solliciteer via een detacheringsbureau in Netbeheer en Civiele Techniek

Waar let je op als je solliciteert? Welke functie zijn er eigenlijk allemaal binnen Netbeheer en Civiele Techniek? Welke eisen worden er gesteld? En waar passen jouw competenties het beste?

Als detacheringsbureau helpen we je bij het vinden van de ideale nieuwe uitdaging. We kijken naar jouw kwaliteiten, kennis en kunde.

Dus: wil je werken in Netbeheer of Civiele techniek? Ambieer je een functie als werkvoorbereider, projectleider of ingenieur? Bekijk dan eens onze vacatures.

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde