Profsgroep
Recente Projecten
inZuid-Holland
inVertrouwelijk
inGelderland

E-mail een vacature

Vul in het formulier hieronder zowel uw naam en e-mailadres in als dat van de ontvanger. U ontvangt een bevestiging van uw referentie.

Verzenden aan

170

vacatures beschikbaar

170

Likes

170

Verstuurd
Onze klanten
CityTec GVB Amsterdam Hoofdkantoor OTYS Recruiting Technology HTM Maanweg Dura Vermeer Railinfra BV Hoofdkantoor Enexis Groningen B.V.
Ons team

De mensen Bij Profsgroep werken mensen die jong en flexibel van geest zijn. Mensen die in de eerste plaats mens zijn. Nieuwsgierig, gedreven en positief de wereld in kijken. Blijven ontdekken en leren. Samen met klanten langdurige relaties aangaan. Samenwerken naar winstgevende oplossingen. Waarin open communicatie en commitment centraal staan. Een stapje extra zetten. Weten dat het verschil in de laatste 10 procent wordt gemaakt.

Een goede plek Profsgroep doet er alles aan een goede plek voor professionals te creëren. En dit uit zich al in de basis. Een fijne en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om te leren, kansen te creëren en te presteren. Met enthousiaste en gedreven collega’s en aansprekende klanten met mooie opdrachten. Klanten die ons waarderen omdat we het verschil maken met eigentijdse oplossingen en mensen. Met jou dus!