Profsgroep

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde

Detachering in techniek: E, WTB, Bouw, O.I. en Civiel

Hét detacheringsbureau

Acutec is hét detacheringsbureau in de techniek. We ervaren het belang van engineers en ingenieurs bij iedere bemiddeling. En we laten hún belang moeiteloos samenkomen met de wensen van onze opdrachtgevers. We zijn persoonlijk, betrokken, direct en doelgericht.

 

Vacatures in de techniek

We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Bouw, Ondergrondse Infra en Civiel. Hierdoor spreken we jouw taal en weten we snel de ideale match te maken.

Detachering in de techniek

Er is geen mooier vakgebied dan de techniek! Of het nu gaat om Elektrotechniek, Werktuigbouw, Bouw, Ondergrondse Infra of Civiel. Veel mooie bedrijven en nog meer gave projecten.

E-mail een vacature

Vul in het formulier hieronder zowel uw naam en e-mailadres in als dat van de ontvanger. U ontvangt een bevestiging van uw referentie.

Verzenden aan

183

vacatures beschikbaar

183

Likes

183

Verstuurd
Onze klanten
HTM Maanweg OTYS Recruiting Technology Enexis Groningen B.V. GVB Amsterdam Hoofdkantoor Dura Vermeer Infra BV Hoofdkantoor CityTec
Ons team

De mensen Bij Profsgroep werken mensen die jong en flexibel van geest zijn. Mensen die in de eerste plaats mens zijn. Nieuwsgierig, gedreven en positief de wereld in kijken. Blijven ontdekken en leren. Samen met klanten langdurige relaties aangaan. Samenwerken naar winstgevende oplossingen. Waarin open communicatie en commitment centraal staan. Een stapje extra zetten. Weten dat het verschil in de laatste 10 procent wordt gemaakt.

Een goede plek Profsgroep doet er alles aan een goede plek voor professionals te creëren. En dit uit zich al in de basis. Een fijne en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om te leren, kansen te creëren en te presteren. Met enthousiaste en gedreven collega’s en aansprekende klanten met mooie opdrachten. Klanten die ons waarderen omdat we het verschil maken met eigentijdse oplossingen en mensen. Met jou dus!