Profsgroep

Mijn account

Vul je e-mail adres en wachtwoord in. Klik op de "Login" knop om in te loggen. Als je bent ingelogd kun je jouw profiel bekijken en bewerken.

Wachtwoord vergeten?

Je hebt al een kandidaten login, maar bent je wachtwoord vergeten? Vul dan hieronder je e-mailadres in. Het wachtwoord wordt naar je e-mailadres gestuurd.

Inschrijven

Je hebt nog geen account? Meld je nu aan om snel te kunnen solliciteren!

Je kunt hier je CV meesturen. De meeste CV's kunnen we automatisch inlezen. DIt vereenvoudigt de inschrijving voor je. Je kunt .DOC, .DOCX, .PDF, .ODT en .RTF bestanden toevoegen. Vul ook de tekstcode in die je onderaan de pagina aantreft. Je hoeft deze code niet in te vullen als je geen CV meestuurt.
CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Ondergrondse Infra. & Civiel | Bouwkunde

Detachering

Referenties

Linda van Steekelenburg (P&O) - Westland Infra Acutec is een professioneel bedrijf waarbij de klantvraag centraal staat. Ze luisteren en kijken goed naar de vacaturevraag en zijn in staat om de juiste kandidaten voor te stellen.

Alfons Boerlage (controls engineer) - IHC SAS Wat ze professioneel maakt is dat de focus ligt op een eerlijk verhaal en het vinden van de juiste match.

Dutly Mariana (Uitvoerder) -  Dura Vermeer Railinfra Acutec heeft me geholpen met het najagen van mijn ambities. Nu kan ik me verder ontwikkelen tot uitvoerder/ werkverantwoordelijke MS/HS.
Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde