Profsgroep

Als projectleider bij RET genieten van complexiteit

Bas Wolff is begonnen als functioneel beheerder EPM en planner en is nu sinds een aantal maanden projectleider en planner. Als functioneel beheerder heeft Bas RET leren kennen als een onderneming waar hard en met bezieling wordt gewerkt.

Match tussen Bas en RET

In de dynamische omgeving die RET biedt, komen Bas zijn kwaliteiten goed naar voren. Deze kwaliteiten komen perfect overeen met de drie pijlers waar het personeelsbeleid van RET op leunt: samenwerken, eigenaarschap en juist gedrag.

Als projectleider is hij voor vier projecten verantwoordelijk. Eén project draagt zorg voor het nog beter beveiligen van een aantal gebouwen van de RET. Uiteindelijk staat bij RET alles in dienst van ‘De perfecte reis’. “Dit hogere doel hebben we bij alles wat we ondernemen steeds in ons achterhoofd.” Aldus Bas.

De uitdaging

RET is een nuchter en op mensen gerichte onderneming. Maar door de veelheid aan zeer diverse werkzaamheden, die allemaal nauw met elkaar samenhangen, verdeeld over verschillende afdelingen, is de omgeving complex.

“Dit is juist de uitdaging. Rekening houden met alle processen, werkzaamheden, projecten en collega’s die in verband staan met alles wat ikzelf doe. Continu schakelen tussen alle disciplines en meedenken met collega’s uit andere projectteams. Ik geniet van de complexiteit en de dynamiek!”

Werken via Acutec

“Ik werk sinds 2014 via Acutec bij RET. Het contact dat ik heb met iedereen op het kantoor van Acutec is prettig. Ik kan de samenwerking niet anders omschrijven dan professioneel, vriendelijk en informeel. Ze schakelen snel en ik voel me goed bij de jonge en enthousiaste houding van alle Acuteccers.”

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures
Recente Projecten
inGelderland
inGelderland
inNoord-Holland / Flevoland

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde