Profsgroep

Min of meer bij toeval kwam Dennis helemaal goed terecht

Dennis werd uitgenodigd voor een vacante functie, ging op gesprek voor een andere functie en werd aangenomen voor een derde functie. “Uiteindelijk draait het om de wérkelijk juiste match. En dat is soms schuiven en schakelen.” – Aldus Joris Samson (salesmanager Acutec).

Een schot in de roos

“Na minder dan 30 minuten hadden we het over mijn karaktereigenschappen. Dus eigenlijk waren we de competenties en talenten al voorbij.”

Waarom doe je wat je doet en waarom vind je het ene leuk en het andere niet? Met gezond verstand kom je een heel eind als je na wilt gaan welke functie en welk bedrijf bij iemand past. Dit is een verantwoordelijkheid dat ieder detacheringsbureau hoort te nemen. Werk en werkomgeving maakt immers een belangrijk deel uit van ieders leven.

Dennis Wesseling startte bij Acutec via deta-vast en ging als contractbeheerder bij Comfort Partners aan de slag. Een functie die hij nog niet eerder uitvoerde. Maar dat dit een schot in de roos was, bleek al snel: “Ik kan hier echt mijn ei kwijt. Sommige zaken die hoorden bij mijn vorige functies, gaven mij een geen goed gevoel. Dat heb ik nu ook niet meer.”

Werkplezier

Hij werkt nu in loondienst als contractmanager bij Comfort Partners. “Er heerst hier een heel open cultuur. Zaken worden met elkaar besproken en uitgesproken. Ik merkte al de eerste week dat collega’s elkaar hier steunen.”

Bij voorgaande werkgevers ervaarde hij de cultuur meermalen anders. Minder prettig en ondersteunend. Dat hij dit wel vindt bij Comfort Partners draagt veel bij aan zijn werkplezier.

Gezonde energie bij Comfort Partners

Comfort Partners is een installatiebureau in nieuw- en bestaande bouw en heeft met 12 vestigingen een landelijke dekking. Sinds januari dit jaar zijn ze niet langer onderdeel van Wolter & Dros. Deze wijziging stuwt de drang naar verbeteringen, perfectionisme en ontwikkeling nog meer op. “We willen allemaal betere, makkelijkere, mooiere producten en diensten aanbieden. Deze energie vóel je overal. Dat is lekker!” – aldus Dennis.

“Ik ging met Joris van Acutec in gesprek voor een functie van projectmanager nieuwbouw. Zelf was ik niet gekomen op een functie van contractmanager. Toch bevalt me het erg goed en wil ik dit de komende járen blijven doen. Eigenlijk ben ik bij toeval helemaal goed terecht gekomen.”

Acutec let op het belang van de kandidaat

“Acutec is gewoon een heel goed bedrijf. Ze schenken aandacht aan wat een kandidaat wil en wat er past. Ze letten goed op het belang van de kandidaat, zo voelde ik dat. We hadden een intensief en eerlijk gesprek. En tijdens en ook ná het deta-vast contract bleef de oprechte interesse. Dat was prettig.”

“Ik ben blij dat alles gelopen is zoals het gelopen is. En vind het fantastisch wat Acutec hierin voor mij heeft gedaan en betekend.”

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde