Profsgroep

Sociaal, hard werken en energie, ik vind het bij Acutec

Als ‘financieel operationeel consultant’ zorgt Karen ervoor dat alle financiën op orde zijn. Van het opstellen van contracten, urenregistratie, debiteurenbeheer tot facturatie, financiële administratie en rapportages.
Voor alle Acuteccers is ze hét aanspreekpunt rondom uren, vakantie etc.

Haar uitdaging

Het is voor haar belangrijk de vrijheid te krijgen zaken te professionaliseren. Hier kan ze haar ei in kwijt en krijgt ze energie van.

Ze voelt zich thuis bij Acutec: “Directe communicatie, er niet omheen draaien, een beetje rauwe humor. Dat past bij me en dat vind ik hier. Daarnaast heeft Acutec een stevige groeiambitie. Het is een uitdaging ervoor te zorgen dat op financieel en administratief niveau Acutec klaar is voor deze groei.”

en privé?

Met dezelfde energie en toewijding als ze haar werk oppakt, leeft ze haar leven. Veel weekenden weg met vrienden, reizen, wintersport, lezen, festivals, borrelen en etentjes. En natuurlijk de zorg voor haar twee kinderen.

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures
Recente Projecten
inGelderland
inGelderland
inNoord-Holland / Flevoland

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde