Profsgroep

I love it when a plan comes together

“Wat me is bijgebleven van het eerste gesprek, is het enthousiasme en de belangstelling.” Evert was als projectmanager in dienst bij Acutec en projectmatig gedetacheerd bij STG. Sinds kort is hij daar in dienst. 

Thuis in dynamiek

Evert van Gorp startte via Acutec bij Scandinavian Tobacco Group (STG) als projectmanager logistiek. De diverse projecten betroffen alles van inkomende tot uitgaande goederen stromen. De afdeling waar Evert werkte was nieuw. STG zat in een reorganisatie om de kantoren in alle Europese landen beter en efficiënter samen te laten werken.

In deze dynamiek voelde Evert zicht thuis. “STG is een organisatie die wil blijven veranderen en ontwikkelen.” Hij was verantwoordelijk voor het meten, analyseren en verbeteren van logistieke processen. Zoals: verbeteren van leverbetrouwbaarheid, opzetten van de KPI’s, support dashboards, douanezaken etc.

Project X

Binnen zijn werkzaamheden was er één project met speciale aandacht: Het behalen van het AEO certificaat (Authorised Economic Operator). Een certificaat dat niet eenvoudig te behalen is. Als coördinator had hij hierin een sleutelrol.

“Om het certificaat te kunnen behalen waren er veel aanpassingen nodig in processen, manieren van samenwerken en fysieke investeringen. Daarnaast is het een project waarbij de organisatie veel geduld moet hebben omdat veel zaken over meerdere overheidsschijven gaan. Maar het levert STG veel voordelen op als we het certificaat behalen.”

Een organisatie met AEO certificering heeft op het gebied van douanezaken privileges qua flexibiliteit, zelfsturing en snelheid. De organisatie kan hierdoor sneller en efficiënter goederen in- en uitvoeren. Afgelopen maart zal er bij STG een klein feestje gevierd zijn, want ze hebben het AEO certificaat behaald!

En weer door!

Een project is afgerond en er staan een aantal nieuwe projecten ongeduldig te wachten om opgepakt te worden; zoals dat vaker gaat. Zo heeft STG Belgium nog geen AEO certificering. En wie is er nu beter geschikt om dit project te leiden dan onze Evert?

Hoewel ‘onze’ niet langer juist is. Evert is na een jaar in dienst gekomen bij STG. “Evert werkte op projectcontract. In principe zou hij daarna niet verder gaan bij STG. Doordat hij qua persoon zo’n goede match is met de organisatie en hij zijn werk erg goed doet, heeft hij nu een fantastische baan in directe dienst. Fantastisch voor hem!” Aldus Joris Samson, salesmanager bij Acutec. En daaraan toevoegend, heeft Joris goed werk geleverd door kennelijk een erg goede match tot stand te brengen.

We love it when a plan comes together!

Evert over Acutec

“Mijn relatie met Acutec is vanaf het eerste gesprek open en plezierig geweest. Als er iets geregeld moest worden dan werd dit altijd snel en goed opgepakt.”

Tegen toekomstige werknemers van Acutec zou ik willen zeggen: “Ik heb ervaren dat je via Acutec goed geregelde projecten kunt doen. En daarmee jezelf kunt ontwikkelen doordat je bij organisaties binnenkomt waar je anders niet binnen was gekomen. Ik ben erg positief over Acutec vanwege hun betrokkenheid, begeleiding en hulp.”

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde