Profsgroep

Succes maken en behalen doe je samen

Joris, wat vind je zo goed aan Acutec? Met veel overtuiging: “Dat we er samen voor gaan! Er heerst een goede sfeer en omdat we allemaal samen de successen willen behalen, creëren we synergie. Dat is gaaf!”

Energie, energie, energie

Wie Joris kent weet dat er weinig mensen zoveel energie hebben als hij. Van ’s morgens vroeg tot ná het avondeten is iedere seconde gevuld. Met deze enorme voorraad energie en vrolijkheid springt hij de dagen door.

“Ik krijg energie van wat ik doe. Als mijn klant en medewerker oprecht blij zijn met de keuze die ze gemaakt hebben, word ik blij. Daar doe ik het uiteindelijk voor! Als ik terugkoppeling krijg van een nieuwe medewerker over hoe blij hij is op zijn nieuwe werkplek, dan krijg ik kippenvel. Dat gevoel is voor mij de bevestiging dat ik goed op mijn plek zit.”

Wat maakt Acutec anders?

“We hebben bij Acutec veel aandacht voor de mensen die we detacheren bij onze opdrachtgevers. Dat onze medewerkers dit waarderen blijkt wel uit de reacties die we krijgen als we iets organiseren met Kerst en in de zomer. Als je bedenkt dat een deel van de onze medewerkers werkt op basis van deta-vast (dus een jaar bij ons in dienst en dan in principe in dienst bij de opdrachtgever), verwacht je een lagere betrokkenheid bij Acutec. Dit is dus niet het geval. Wij gaan voor die relatie voor het leven.”

Daarnaast zorgt Acutec ervoor dat alle randzaken goed geregeld zijn. Zoals pensioen, doorbetaling bij ziekte etc. Het strikte naleven van de regels en normen vanuit VCU en NEN 4400 spreekt voor zich.

Wat wil jij nu nog doen bij Acutec?

“Zoveel! … natuurlijk wil ik nóg meer klanten blij maken met goede nieuwe medewerkers.”

Daarnaast gaat Joris zich de komende maanden meer bezig houden met het verbeteren van interne processen. Acutec groeit snel op Elektro en Werktuigbouw en breidt uit op het gebied van PMO. De processen en middelen zijn afgestemd op een bedrijf met de omvang van het huidige Acutec. Met de groei en geplande uitbreiding zal er voor de toekomst behoefte zijn aan een meer zakelijke structuur. Joris: “Het lijkt me beter daar nu al mee bezig te zijn dan achteraf ‘achter de feiten aan te lopen.”

“Acutec groeit hard en ik wil meegroeien. Daar krijg ik alle mogelijkheden voor aangereikt en alle ruimte voor.”

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures
Recente Projecten
inZuid-Holland
inZuid-Holland

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde