Profsgroep

Van directeur naar gezel ... dat geeft energie

Bram van Rossum – directeur Visser & Smit Hanab Distributie bv
Bram werkte 30 jaar bij Visser & Smit Hanab B.V.. In zijn laatste functie was hij directeur Hanab Distributie bv. “7 Jaar lang heb ik met plezier mijn regio managers gecoacht. Daarna werd het tijd voor iets nieuws”.

Je wordt de rem op je eigen ontwikkeling

Voordat Bram directeur werd, was hij regiomanager. Hij nam zich voor zijn mensen aan te sturen zoals hij dat zelf ook graag had. Daarom kregen zijn mensen veel ruimte om op hun eigen manier te werken. Faciliteerde hij daar waar nodig en stimuleerde hij persoonlijke ontwikkeling.

Als directeur was hij veel bezig met lange termijn visie en hield zich daardoor minder bezig met de operatie. “Ik merkte dat ik uiteindelijk mijn eerdere besluiten aan het verdedigen was. Dat is niet goed voor de organisatie en niet voor mijn eigen ontwikkeling.”

Het lijkt logisch dat je veel energie steekt in het behouden van wat je hebt opgebouwd. Het is echter een rem op de ontwikkeling van iedere organisatie. “Dat merkte ikzelf ook. Daarnaast was ik het laatste jaar vooral routinematig bezig en daar krijg ik geen energie van.” Tijd dus voor iets nieuws!

Op zoek naar de energie die bij je past

De meeste energie kreeg Bram van zijn functie als projectleider. Het spel tussen project, klant en eigen organisatie geeft een dynamiek en een onophoudelijke stroom aan impulsen. Een prachtige bron van energie voor iedereen die houdt van tijdsdruk, targets, problemen oplossen etc.

“Terugkijkend was de periode van projectleider inderdaad de móóiste tijd. Die energie, het enthousiasme dat ik toen dagelijks had, dát is waar ik in mijn nieuwe functie naar op zoek ben.”

Als ervaren deskundige ben je zomaar weer gezel

Deze ‘oude’ energie vindt Bram ook in zijn nieuwe rol bij Acutec. Hij start zijn eigen afdeling en leert gaandeweg de kneepjes van het vak.

Relaties onderhouden, sollicitatiegesprekken voeren en de branche zijn voor Bram niet nieuw. De rol als mediator/ matchmaker wel. “Het is heerlijk om weer eens iets heel nieuws op te pakken. In een omgeving die nieuw is met nieuwe mensen om me heen. Fantastisch om kwaliteiten te ontwikkelen en helemaal opnieuw naar mezelf te moeten kijken!”

Acutec heeft veel ervaring en expertise in detachering op het gebied van werktuigbouw, elektro en rail. De kunde van Bram op het gebied van Ondergrondse Infra en Civiel is een goede aanvulling.

“Op dit moment ben ik vooral de kneepjes van het vak aan het afkijken van de mannen bij Acutec. Mooi om te zien hoe ze met hun vak bezig zijn. Iedere dag denk ik wel een aantal maal: hé, die handigheid wil ik ook hebben. Ja, heerlijk om weer die lerende rol aan te kunnen nemen.”

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures
Recente Projecten
inZuid-Holland
inZuid-Holland

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde