Profsgroep

Referenties

We detacheren met plezier in de techniek, want we delen de passie van onze opdrachtgevers én medewerkers/ kandidaten. Werken in de techniek (of het nu gaat om Elektrotechniek, Werktuigbouw, Netbeheer of Civiele techniek) betekent werken bij en voor stoere, sollide bedrijven en gave projecten. Wie wordt daar nu niet enthousiast van!?

Een positieve referentie is niet de kroon op ons werk, maar het is wel de glans die laat weten dat de kroon er is. Namelijk een plaatsing waar onze opdrachtgever én onze medewerker blij mee zijn.

Linda van Steekelenburg - P&O bij Westland Infra


We werken op een prettige manier samen met Acutec. Ze luisteren en kijken goed naar de vacaturevraag en zijn in staat om de juiste kandidaten voor te stellen. Acutec neemt ons werk uit handen door intensief mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Ze voeren intakegesprekken voordat ze een kandidaat voorstellen. Ook lastig in te vullen vacatures ondersteunen ze ons naar tevredenheid bij.  Acutec is een professioneel bedrijf waarbij de klantvraag centraal staat.

 

Dorus Mimpen - manager projectinkoop bij Croon WOlter & Dros


Bij Comfort Partners* zijn we continu bezig talent aan onze organisatie te binden. Hiermee maken we het verschil! Acutec helpt ons hierbij. Ze begrijpen welke kwaliteiten nodig zijn voor de functie en welke karakters passen binnen ons bedrijf.

Artikel door Acutec met Dorus Mimpen: De bouwsector kan wel een goede revolutie gebruiken!

*Dorus Mimpen werkt nu bij Croon Wolter & Dros als manager projectinkoop.

Marko Pijpenburg - Projectmanager bij Dynniq


Met minder dan 10 man vormen we een team dat zeer zelfstandig functioneert binnen Dynniq Mobility. Het is voor ons daarom extra van belang dat een nieuwe medewerker goed overweg kan met alle collega's. We hebben een aantal specifieke eisen aan onze medewerkers en dat maakt het niet eenvoudiger geschikte mensen te vinden. Zéker omdat we in de riooldrukgemalen actief zijn. Het imago dat hangt om het riool maakt het werven van nieuwe mensen niet gemakkelijker. Daarom schakelen we Acutec in om ons hiermee te helpen.

Artikel door Acutec over Dynniq met Marko Pijnenburg: Riool: een wereld vol ontwikkeling, techniek en ...

 

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde