Profsgroep

Werktuigbouwkunde

Als detacheringsbureau werken we graag mee aan Werktuigbouwkundige projecten. Onze opdrachtgevers, kandidaten én medewerkers verstaan hun vak en hebben passie voor hun projecten. No nonsens, maar altijd met veel kunde en kennis. Dát zijn de mensen waar we graag mee samenwerken!

Detacheringsbureau in de Werktuigbouwkunde

Coen Raaphorst - Werktuigbouwkunde bij Acutec

Bel me op 06 - 29 36 94 52   -   lees het artikel Het gaat om kwaliteiten. Niet om leeftijd of afkomst >>
Opdrachtgevers met projecten in de Werktuigbouwkunde hebben doelen die enkel behaald kunnen worden met de juiste professionals op de juiste tijd op de juiste plek. Dát is waar wij ons hard voor maken. 
Het is onze uitdaging om te achterhalen welke competenties bijdragen aan het behalen van de doelen. En om daarna de werktuigbouwkundige te vinden die deze competenties in zich heeft. Het mooie hieraan is dat we automatisch de professional blij maken met de nieuwe uitdaging die we voor hem hebben. Want wie wil er nu niet werken op een project waar hij zijn competenties, capaciteiten en talenten in kan zetten!?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze Werktuigbouw vacatures

Meer informatie over detachering in Werktuigbouwkunde

 

 

Een aantal van onze opdrachtgevers in de Werktuigbouwkunde

 

 

Werktuigbouwkunde is dé jongensdroom

Werktuigbouwkunde - een jongensdroom

De fascinatie van ongeveer iedere kleine jongen: machines, robots, bruggen en hijskranen. Als je jong bent raak je hiermee in aanraking in de vorm van speelgoed.. Tot je ontdekt dat je Werktuigbouwkunde kunt studeren. Dat je kunt wérken aan en met jouw speelgoed; in het echt!

Werktuigbouwkunde is bij uitstek het vakgebied dat die oude passie tot leven brengt. Als detacheringsbureau merken we dit als geen ander. Onze kandidaten en medewerkers lopen over van enthousiasme als ze over ‘hun’ projecten vertellen. Het geeft ons veel energie om dit enthousiasme onder te brengen binnen een nieuw werktuigbouwkundig project. We hebben dan ook veel werktuigbouw vacatures.

 

Projectmanagement in de Werktuigbouwkunde

Projectbeheersing, PMO, Projectmanagement en Projectondersteuning. Het zijn allemaal begrippen die al járen bestaan en nu steeds meer toegepast worden. Ze breken met de traditionele lijnorganisatie en geven projectteams meer vrijheid en zeggenschap. Korte projecten, snel te behalen doelen, wendbaar, effectief en efficiënt.


 

Detachering in de techniek

Als detacheringsbureau in de techniek delen we de passie van onze opdrachtgevers en werknemers, kandidaten. Want  met werken in de techniek kun je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Gave projecten, stoere bedrijven, unieke ontwikkelingen en mooie mensen. Dát is in het kort wat werken in de techniek inhoudt. Of het nu gaat om detachering in:

Elektrotechniek | Werktuigbouwkunde | Netbeheer | Civiel |

Detachering

Vacatures

Engineers en ingenieurs

 

Ideale loopbaan betekent ideale werknemer

Alle vacatures

Detachering in elektrotechniek & werktuigbouwkunde